domingo, 30 de septiembre de 2012

FIFA 13


Review


Hola a tots de nou, tinc una molt bona notícia per tots els amants del futbol, ja que aquest cap de setmana ha sortit a la venta la nova entrega del millor simulador de futbol actualment, el FIFA 13.

Ja vam poder gaudir  de una demo que va sortir el passat 11 de Setembre, i bé ,que us puc dir de aquesta nova entrega? És el mateix que el FIFA 12 però amb les plantilles actualitzades? Doncs us puc dir clarament que no, el FIFA 13 manté lo millor del FIFA 12 afegint novetats molt importants i curioses.

Primer cal dir que el FIFA 13 manté del joc anterior la defensa activa i el “impact engine”, (Sistema que dona realitat als cops i topades entre jugadors) aquest segon ha millorat.

La gran novetat d'aquest joc és el nou sistema de passades  anomenat “control al primer toc” i el qual dóna una gran dosi de realisme. Però jo sempre dic una cosa, com més realista és un joc més dificultat té. Ja us podeu oblidar de que la passada vagi perfecte cap el jugador i quer rebi la pilota sense cap problema, ara, cada vegada que feu una passada mai sabreu el 100% si arribarà on vosaltres voleu que vagi. Els jugadors més hàbils podran controlar millor la pilota mentre que els que tenen menys nivell perdran més fàcilment la pilota. Aquest fet farà que els partits siguin mes realistes, aleatoris i que les coses no surtin com ens agradaria . Jo ja he pogut provar aquest nou” control al primer toc” jugant a la demo i puc dir que el primer cop que jugues poques vegades fas una passada en condicions i a primera vista no t’agradarà gaire, però poc a poc un s'hi acostuma i és més  emocionant jugar-hi. I si us agraden els simuladors de futbol més val que us acostumeu  ja que els jocs de futbol on la pilota anava enganxada a la bota ja no tornaran .

Entre altres novetats, s’ha millorat la IA (intel·ligència artificial) dels jugadors, i ara buscaran molt més la desmarcada, les habilitats dels porters s’han fet més realistes i ara no s'ho podran parar tot ( com passava en el FIFA 12 ) i a l'hora de llençar les faltes tenim moltes opcions (xutar directament, passar la pilota, enlairar-la perquè un segon jugador la xuti, moure la barrera).

Una gran novetat es que les  valoracions de les plantilles s’aniran actualitzant automàticament  depenent del que facin a la vida real, es a dir, per exemple l’Espanyol pot tindre una valoració de 77, degut que ara està en posicions de descens , actualment tindria un 75 i si recuperes posicions i tornes a guanyar podria superar els 77. Aquest nou sistema s’anomena “Match day”.

Una novetat molt divertida i original es que durant la espera de càrrega i en el mode entrenament, pots realitzar una sèrie de mini jocs molt entretinguts com ara xutar a les dianes de la porteria, regatejar cons, fer rondos, etc... i cada un amb el seu grau de dificultat. Aquests mini jocs també us serviran per millorar la vostra habilitat amb el control de la pilota i el nou sistema de passades .

També cal comentar que aquest any el comentaristes tornen a ser Manolo Lama i Paco Gonzalez on s'hi han afegit nous comentaris, a part de narrar el partit també comenten la historia dels clubs, també s’han afegit noves animacions i celebracions, algunes molt curioses com la famosa pose que va realitzar Mario Balotelli, la passada Eurocopa o la celebració de assenyalar-se la cama de Cristiano Ronaldo.

Per acabar, cal afegir que aquest any, la portada de la versió espanyola del joc, està protagonitzada per Lionel Messi.( jugador del FCBARCELONA) I Roberto Soldado (Jugador del Valencia).

Bé i com sempre per acabar us deixo unes fotos i un parell de tràilers. Espero que els gaudiu







No hay comentarios:

Publicar un comentario